2014 m. spalio 29 d., trečiadienis

Lęšių salotos



Stiklinė lęšių 
1 Svogūnas
2 skiltelės česnako
2 kiaušiniai
200 g kumpio 
saujelė petražolių 
Majonezas-pagal skonį 
 

Lęšius išvirti ir atvėsinti. Svogūną supjaustyti smulkiai ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kiaušinius išvirti, o atvėsusius sutarkuoti  tarka. arba supjaustyti smulkiai .Kumpį  supjaustyti mažais kubeliais. Česnaką supjaustyti smulkiai, susmulkinti petražoles .Visus paruoštus produktus sudėti į indą, ir sumaišyti su majonezu. 
Lęšius išvirti ir atvėsinti. Svogūną supjaustyti smulkiai ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kiaušinius išvirti, o atvėsusius sutarkuoti  tarka. arba supjaustyti smulkiai .Kumpį  supjaustyti mažais kubeliais. Česnaką supjaustyti smulkiai, susmulkinti petražoles .Visus paruoštus produktus sudėti į indą, ir sumaišyti su majonezu. Ingredientai: Česnakai, 2 Lęšiai, 1 stiklinė Petražolės Svogūnai, 1 vienetas Kiaušiniai, 2 vienetai Majonezas Kumpis, Biovela, 100 gramų Lęšių salotos su juoduoju kumpiu Lęšių salotos su juoduoju kumpiu Lęšių salotos su juoduoju kumpiu Rekomenduojame Gaminimo eiga: Lęšius išvirti ir atvėsinti. Svogūną supjaustyti smulkiai ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kiaušinius išvirti, o atvėsusius sutarkuoti tarka arba supjaustyti smulkiai. Biovelos juodąjį kumpį supjaustyti mažais kubeliais. Česnaką supjaustyti smulkiai, susmulkinti petražoles. Visus paruoštus produktus sudėti į indą ir sumaišyti su majonezu.
Daugiau: http://www.gaspadine.lt/receptas/lesiu-salotos-su-juoduoju-kumpiu-12284?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txtIngredientai: Česnakai, 2 Lęšiai, 1 stiklinė Petražolės Svogūnai, 1 vienetas Kiaušiniai, 2 vienetai Majonezas Kumpis, Biovela, 100 gramų Lęšių salotos su juoduoju kumpiu Lęšių salotos su juoduoju kumpiu Lęšių salotos su juoduoju kumpiu Rekomenduojame Gaminimo eiga: Lęšius išvirti ir atvėsinti. Svogūną supjaustyti smulkiai ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kiaušinius išvirti, o atvėsusius sutarkuoti tarka arba supjaustyti smulkiai. Biovelos juodąjį kumpį supjaustyti mažais kubeliais. Česnaką supjaustyti smulkiai, susmulkinti petražoles. Visus paruoštus produktus sudėti į indą ir sumaišyti su majonezu.

Daugiau: http://www.gaspadine.lt/receptas/lesiu-salotos-su-juoduoju-kumpiu-12284?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą