1 vištienos krūtinėlės
3 jaunų nedidelių svogūnų
2 skiltelių česnako
gabalėlio imbiero (apie 4 cm.)
0,5 raudonos paprikos
80 g. šviežių ar šaldytų žirnelių
50 g. anakardžio riešutų
2 v. šaukštų sojos padažo
1 1/2 v. šaukšto aliejaus (saulėgrąžų ar alyvų)
2 a. šaukštelių sezamo aliejaus
Aliejų kepimui įkaitinkite keptuvėje sudėkite susmulkintus česnakus, imbierą bei supjaustytus svogūnus bei apkepkite keletą sekundžiųpastoviai maišant. Vėliau sudėkite pjaustytą vištieną (pirmiausiai jąpamarinuojame sojos padaže) ir apkepinkite kol vištiena taps apkepusi , vėliau sudėkite pjaustytą papriką bei maišant dar pakepinkite keletą
minučių, sudėkite žirnelius bei riešutus. Maišant dar pakepinkite apie 2 minutes
Visai pabaigoje supilkite sojos padažą ir sezamų aliejų. Skanaus.
skanu!
AtsakytiPanaikinti