6 datulės
100 g mėlynųjų pelėsių sūrio
1 šaukštas fetos sūrio
1 česnako skiltelė
1 apelsinas
50 ml romo
Šaukštas nutarkuotų apelsino žievelių
Apelsiną nuplauname, nutarkuojame jo žievelę, o iš vaisiaus
išspaudžiame sultis. Apelsino sultis ir žieveles sumaišome su romu .Datules
labai gerai nuplauname ir valandai pamerkiame į apelsinų sulčių ir romo mišinį
. Fetą sumaišome su išspausto česnako skiltele .Sūrį supjaustome. Nusausiname
datules ir dedame į vidų šiek tiek fetos
ir ant viršaus mėlynojo pelėsių sūrio .Būtinai prieš tiekiant į stalą
atšaldome, puošiame rozmarino lapeliais.
aciu,uz pasiulyma savaitgaliui,butinai pagaminsim
AtsakytiPanaikinti