2014 m. spalio 3 d., penktadienis

Japoniški blynai

Blynai... Ar jūs mėgstate blynus ? Mes taip ! Ir šeimoje turim nuostabią tradiciją savaitgalio rytais kepti blynus. Kaip smagu, kai ryte prabudus dukrytės jau šaukia mama blynų ir skuba padėti maišyti tešlą ! Ištikro kokia smagi tradicija, o ir sukti galvos ką gaminti nereikia . Be to kaip gardu. Stengiuosi vis paįvairinti blynus, vis naujus išbandyti. Na šį kartą pasiūlysim kiek kitokius- Japoniškus blynus !


100 g cukraus
0,4 l  ryžių pieno
2 kiaušiniai
1 žiupsnelis cinamono
 300 Kviečių, kukurūzų, ryžių miltai


Trynius atskirti nuo baltymo. Supilti  ryžių pieną ir išmaišyti. Tada įdėti  žiupsnelį cinamono. Miltus į tešlą, kol jinai sutirštės. Tada dėti trynius išmaišyti su plaktuvu ir kepti .O Valgyti ir su šokoladu pabarstukais, uogieneJ Skanaus.


1 komentaras: