sausainiai (3 pakeliai)
sviesto (200 gramai)
varškės sūrelis (1 kilogramas)
želatina (1 pakelis)
žele (1 pakelis)
Jūsų mėgiamų vaisių ar uogų
Sausainius sutrupiname.Sviestą išlydome ir užpilame ant sutrupintų
sausainių.Torto formą įdedame kepimo popierių,sudedama sausainius,
juos gerai prispaudžiam. Truputi sausainių pasiliekame kitam
sluoksniui (bet
daug mažiau nei pirmas). Žalatiną ištirpiname karštame virintam
vandenyje (bet neverdančiu iškart,truputį atvėsinti) ir supilti į
varškės sūrelio masę. Gerai išmaišome ir pilame ant sausainių masės ir
3 valandom dedame į šaldytuvą šalti, kai sustingsta, paruošiame žele
pakelį. Ant sustingusios varškės sūrelio masės sudedame likusius
sausainius,sudedame vaisiu ir užpilame žele ir paliekama keletui
valandų stingti. Skanaus!
kaip tik svajojau apie tortuka savaitgaliui,o sis super
AtsakytiPanaikintiLIUKSISKAS TORTUKAS :)
AtsakytiPanaikinti