2014 m. spalio 10 d., penktadienis

Kriaušės vyne ir su šafranais

Desertas -sielos palaima , o ypač jeigu tai prabangus desertas. Jis viliote vilioja...


75ml balto vyno
2 kriaušės 
Cinamono lazdelė
Truputis šafrano (pagardinti)
Padažas
2 kiaušinių  tryniai
50 g cukraus
50 ml sauso vyno                                                                                                                                    
1 šaukštas žolelių likerio

Nulupkite kriaušes , bet palikite kotelius Lygiai nupjaukite apačias, kad kriaušės stovėtų tačiau nepervirkite, kriaušės turi būti kietos.Ir geriausiai išvirus palikti desertą gaminti kitai dienai, kad  pastovėtų kriaušės. Ir padarome padažą :Likerį, medų, kiaušinio trynius, vyną gerai išplakame iki putų . Dedame padažo, poto kriaušę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą