2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Aistra gaminti ...


   Aistra gaminti... Ji užburia, įtraukia . Maistas- tai malonumas !  Mūsų aistra klaidžioti virtuvės labirintais, bandyti, kurti ir vėl bandyti , išbandyti, pajausti ir mėgautis mėgautis mėgautis. Tokia ta mūsų aistra virtuvei. Ji kartą įtraukusi- taip ir nepaleidžia .
Todėl tikiamės , kad mūsų skelbiami receptai patiks ir Jums . Mėgstam gaminti, mėgstam fotografuoti. Todėl skelbsim tik mūsų išbandytus bei mūsų nufotografuotus receptus . Ir labai viliamės, kad ir jūs semsitės idėjų, gaminsit ir lepinsit savo šeimas !  
   Patiekalai visai šeimai ! Taip taip , tai  bus patiekalai, kuriuos galėsit gaminti ir vaikams, ir seneliams bei draugams ar artimiesiems. Skanių idėjų ! 
   O dabar dar ir ruduo, kuris kvieste kviečia pasibūti jaukiai namuose, kuriai skaniai kvepia obuolių pyragu ir arbatos puodelis dažnas svečias mūsų rankose . Tad pasilepinkim, pasimėgaukim ! 



4 komentarai:

  1. Neringa, esi šaunuolė! Pagaliau pasiryžai tam, ką turėjai seniai padaryti. Tavo blogas nuostabus - nuostabūs, įkvepiantys receptai, nuotraukos, atimančios žadą - nesustok, kurk ir džiugink mus toliau. Sėkmės tau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabūs receptai nuostabios šeimininkės! Pavydžiu neringa tau kulinarinių-konditerinių sugebėjimų!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabi šeimininkė :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū ačiū ačiū už pagyras ! Tikrai seniai svajotas, tik vis laiko nerastas , bet pagaliau pagaliau pagaliau turiu savo blogą ! Belieka ir toliau gaminti gaminti, bandyti ir dėti receptus Jums :) Tikiuosi tiks ir patiks !

    AtsakytiPanaikinti