2014 m. gruodžio 18 d., ketvirtadienis

Kalėdiniai meduoliukai

Kalėdiniai meduoliukai

Ingredientai:

500 g miltų
100 g sviesto
200 g medaus
200 g cukraus pudros
2 kiaušinių
0,5 a. š. kepimo miltelių
Prieskonių (gvazdikėlių ,imbiero, kardamono, cinamono)
Pabarstukų

Gaminimas:

Medų, cukraus pudrą ir sviestą pašildyti kartu, kol viskas suskystėja
ir išsimaišo iki vientisos masės.

Tada atvėsinti, įmušti 2 kiaušinius, išmaišyti. Tada suberti kepimo
miltelius ir su prieskoniais sumaišytus miltus. Išmaišyti.

Iškočioti tešlą, formelių pagalba išspausti sausainius ir kepti 200°C
temperatūros orkaitėje, kol taps gražios rudos spalvos.

Papuošti kremu ir pabarstukais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą